Friday, May 10, 2013

I'am Back :')

Lama kan Najwa Aiman Tak hupdated Belog ni . Nak buwad macam mana kan ? Dahh busy . Sekarang sekolah tengah exam . Dan sepeti biasa kalau di rumah , sememangnyaa tidak study . HAHA . Najwa nak ceta pasal ni ! BOYFIE saya sekarang tengah ada game . Majlis Sukan Sekolah Agama Kedah (MSSAK) . \
Dah 2 minggu tak jumpaa awak ! Rinduw sangat-sangat . Sayang ! Sorry kalau Najwa Aiman dah bnyak sakitkan hati awak . Najwa Aiman tak sedar apa yang najwa buwad . Syg penah gitaw bie n merayu bie untuk terima Naim , (my ex brother now) . sampai bie terima . but now ? Syg putus nan dia then ada adik angkat baru . Bie , sorry kalau syg dh bwad bie menangis . syg tawu , syg dh lukakan hati bie . Syg dh tak snggup nak tengok bie menangis disebabkan perangai syg yang entah apa-apa ni .  For all , hnya mampu ckp
Syg nak jumpaa bie ! Syg nak jumpaa bie ! Syg rinduw bie sangat-sangat . Syg nak bwad bie tersenyum . Syg nak bwad bie happy , Syg nak tampar bie sbb mata bie uh , syg nak kita bahagiaa . Syg xnak bie ckp syg dh berubah after pindah . Syg taknak bwad bie nngis sbb syg dh , syg taknak mintak putus dengan bie , syg xmao tinggalkan bie . YO'RE MiNE AND ONLY MINE . Takdak sapa boleyh memiliki bie ! selaen NAJWA AIMAN . I'AM YOURS ! 
Pasal adik angkat tue , i'am sorry bb terlalu pentingkan diri sendiri , tak terniat langsung nak jadikan adik angkat uh sebagai pemusnah hubungan kita . Depa hnya untuk seronok . Your my everything . btw , thanx sebab dh boleyh terima Muaz . Syg engat , syg dh 2 kali bwad bie menangis sakit hati sebab syg . dan syg taknak bie macam tue bwad kali ke-3 . Syg engat pesan bie . after this , no more adik angkat baru , no More abang angkat baru or etc . Me and You will stay with this Relay until forever and ever right ?
Yang buat iklan Gigi tue , Muhammad Akram . 17 tahun
(Abang Angkat Masa stay MMMK dan dpertemukan di Sunlay)
Muhammad Naim Bin Zakaria . 14 tahun . 
(Ex Brother Sunlay)
Ahmad Muaz Bin Alleyas . 15 tahun . 
(My New Brother Sunlay)
Dan dan dan dan ...
Teringin nak bubuh This pisca ..
Nor Athirh Kay . 17 tahun .
My Kakak Sayang , Tapi mungkin telah kehilangannyaa
Dah tak macam dulu .
Yang tue jhaa kowt . nak perkenalkan . HAHA . I LOVE THEM SO MUCH . And The Important one is he is mine --> Mohammad Asyraf Bin Ahmad Nasrol


Gwiyomii style . K gedik ! Aku mengaku . Tak suka silaa lhaa angkat tangan . Scoll ke atas dan tekan pangkah . Bhaii